Fri fragt på køb over 500 kr.

Vedligeholdelse af smykkerne

Vores smykker er forgyldte og har derfor ikke de samme egenskaber som massivt guld. For at guldbelægningen skal holde optimalt, anbefaler vi, at de behandles med omtanke.

Selvom det kan være fristende at bære Philippa Studios smykker hele dagen, anbefaler vi, at du følger denne vejledning for at holde dine smykker pæne.

Alle smykker er lavet af forgyldt 925 sterlingsølv, 925 sterlingsølv eller forgyldt messing. Disse er materialer af høj kvalitet, men det skal dog bemærkes, at ædlemetal er et blødt materiale, der kan bøjes, hvis man ikke behandler smykkerne omhyggeligt. Hvis låsen virker løs, kan du let bøje stangen forsigtigt, så den sidder tæt i låsen igen.

Sølv kan oxidere, hvilket er en naturlig reaktion, der kan forårsage sorte pletter eller rustlige misfarvninger på smykker. Sølvrens kan hjælpe med at fjerne disse pletter, men det er vigtigt at du følger den pågældende vejledningen omhyggeligt. Oxidering er ikke reklamations berettiget, men derimod blot almindelig vedligeholdelse. For at undgå oxidering anbefales følgende:

Undgå fugt, kemikalier, parfume og cremer. Undgå at bære smykkerne i badet, mens du vasker hænder, svømmer, træner eller sover. Tør dine smykker af med en ren, tør og blød klud for at rense dem og fjerne hud olier, makeup og vand. Opbevar dine smykker i et mørkt og fugtfrit miljø.

Philippa Studios tager ikke ansvar for dårlig behandling eller uhensigtsmæssig opbevaring.

Vi håber du bliver glad for dine Philippa Studios smykker og passer godt på dem, så du kan få glæde af dem længe.

 

Philippa Studios