Retur og ombytning

Du kan returnere og ombytte varer fra Philippa Studios senest 14 dage efter, du har modtaget dem. Hvis du fortryder købet, returnerer du dine varer ubrugte og uden skader i originalemballagen.

Vi tilbyder ikke ombytninger. Hvis du f.eks. ønsker en anden størrelse eller smykke, returnér smykket og aflæg det nye smykke på en ny ordre.

Hvis du som kunde ønsker returnering for varer som ikke er afhentet ved din valgte udleveringssted, vil du blive modregnet leveringsomkostningerne for dette.

Varer der returneres uden originalemballage, der viser tegn på brug eller er beskadiget kan ikke byttes eller returneres. Du er ansvarlig for at returnere varer tilbage i ubeskadiget stand. Sørg derfor for at varerne er ordentligt pakket. Pengene vil blive returneret til det betalingskort, som du har benyttet ved dit køb.

Du kan følge denne returneringsguide:

  1. Gå ind på min Returportal.

  2. Udfyld og udskriv Returskema Philippa Studios, som vedlægges i returpakken.

  3. Aflever pakken ved din nærmeste GLS pakkeshop. Så bestræber vi os på at behandle forsendelsen hurtigst muligt ved modtagelse.


Husk at vedlægge returseddel med kontaktoplysninger, så vi har dine informationer og kan bekræfte modtagelse af returvaren. Vi vil behandle din sag hurtigst muligt.

Vælger man ikke at benytte vores returportal, er returneringen på eget ansvar. Vi afhenter ikke i pakkeshops, og pakken vil derfor automatisk blive sendt retur til afsender.

Kontoret er desværre ikke åbent for kundebesøg.