Fri fragt på køb over 500 kr.

Philippa Studios Størrelsesguide

Style Philippa Studios ringe lige som du ønsker. Vi synes særlig det er fedt at kombinere flere ringe sammen, samt mixe både guld og sølv. Ved Philippa Studios finder du både one size og specfikke størrelser, så de passer perfekt på dine fingre

Det kan være besværligt at finde den helt rigtige ringstørrelse. Vi har derfor lavet denne guide for at hjælpe dig godt på vej! Guiden er vejledende, og vi anbefaler at du får hjælp fra en professionel for at få de nøjagtige mål på den finger, som du ønsker at ringen skal sidde på. 

 

Følg disse punkter for at finde størrelsen på din ring

Har du et målebånd kan du bruge det til at måle med. Hvis ikke kan du følge punkterne under:

Step 1: Find papir, lineal, saks og en kuglepen.

Step 2: Klip en tynd strimmel af papiret. Denne skal du bruge til at måle omkredsen af den finger du ønsker ringen på.

Step 3: Sno papirstrimlen tæt rundt om fingeren, og sæt en streg der hvor papiret overlapper. Sæt gerne en streg på begge ender.

Step 4: Brug linealer til at måle hvor mange mm der er fra den ene streg til den anden for at finde din perfekte ringstørrelse .

Philippa Studios fralægger sig ansvaret for eventuel fejl der kan opstå i forbindelse med brugen af overstående retningslinje.

 

Philippa Studios ringstørrelser:

Ring størrelse 49: 49mm eller US 5

Ring størrelse 52: 52mm eller US 6

Ring størrelse 54: 54mm eller US 7

Ring størrelse 57: 57mm eller US 8

 

One size ringene passer alle størrelser fra 52 til 57, da de nemt kan udvides eller trykkes sammen, så de sidder perfekt på den finger du ønsker  

 

 

Vi arbejder løbende på et større udvalg af ringstørrelser.

Philippa Studios